17.8.2015

VANS -merkkinen uusi, täysin käyttämätön trendipaita

Nuorison keskuudessa Vans on vähän niinkuin meille aikuisille Snapchat:) Me olemme juuri ja juuri löytäneet Instagramin kun nuoriso hengaa jo täyttä päätä Snapchatin puolella.. Siinä missä me aikuiset olemme innostuneet Converseista, on nuoriso siirtynyt jo aikaa sitten Vanssin pariin. Ei nuoriso käytä enää Converseja, heillä on hittosoikoon kaikilla Vanssit!

No, tämmöisen kömpelöhkön aasinsillan kautta menkäämme tähän paitaan, joka on nyt pari kuukautta roikkunut käyttämättömänä meidän tyttären hengarissa. Ostin tämän Lontoosta viimeisellä reissulla (oliko se toukokuun lopussa), Westfieldin ostoskeskuksen Vansin omasta myymälästä. Siitä, joka on Teslan autoliikkeen (!!) vieressä. (Kyllä vaan, autokauppakin siellä tosiaan oli..)

Laitoin tyttärelle kuvankin paidasta, jotta ostos ei varmasti menisi pieleen ja hän hyväksyi sen! MUTTA. Kun tulin kotiin ja esittelin sen hänelle, huomasin paidan sisältä, että tämä paitahan on hittosoikoon poikien mallistoa! Hän sovitti tätä päälleen ja se oli oikein nätti. Mutta kun paidassa lukee kissankokoisin kirjaimin, että Boys, niin eihän se hänelle käy.

Eli olisiko siellä teidän joukossanne joku, jolla olisi kotona nuori poika tai tämmöisissä asioissa sen verran "suvaitsevainen" tytär, joka ei piittaa mokomakin sukupuolimerkinnästä? Koko on hyvin pieni, eli ei sovi esim minulle itselleni koon puolesta. 

Tässä vähän tietoja paidasta:
- Vans -merkkinen trendipaita, jollainen löytyy esim Zalandon nettikaupasta täältä tai Bootzin nettikaupasta täältä (linkit ovat kaupallisia linkkejä!)
- hinta näyttäisi uutena pyörivän aika tarkalleen 30 euron tuntumassa
- itse maksoin tästä tasan 20 puntaa (hintalappukin vielä roikkuu), joka on päivän kurssiin muutettuna 28,90 euroa
- paidan koko on miesten kokoa S
- mitta tuosta edestä punaisten hihojen alareunasta toisen hihan alareunaan on 39 cm -> ympärysmitta siis siitä kohtaa on noin 80 cm
- paidan pituus on selästä kauluksen kohdalta mitattuna noin 58 cm
- hihat ovat mitaltaan vajaat (3/4 -osaa?)
- hinta olisi 25 euroa (sisältää postikulut). Nouto Helsingin keskustasta onnistuu myös.

- yhteydenotot mieluiten sähköpostilla businesswoman2@outlook.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti